• Hitachi - Alpha Imaging d.o.o.
  • Hitachi - Alpha Imaging d.o.o.
  • Hitachi - Alpha Imaging d.o.o.

Hitachi

Japanska kompanija Hitachi osnovana je još 1910 godine. Od početaka, kada je bila radionica za servisiranje rudarskih mašina, do današnjih dana, kompanija se razvila u svetski priznatog giganta, koji u svom portfoliu ima raznovrsne, mahom proizvodne delatnosti, od kojih je jedna važna grupacija Hitachi Medical.

Hitachi korporacija u svojoj strategiji ima zacrtana 3 osnovna principa:

1. VIZIJA
Hitachi plasira inovacije koje odgovaraju izazovima društva. Sa svojim talentovanim timom i dokazanim iskustvom na svetskom tržištu, teži da inspiriše svet

2. SISTEM VREDNOSTI
Hitachi je utemeljitelj vrednosnih principa: Harmonija,Iskrenost,Pionirski duh

3. MISIJA
Doprinos napretku društva kroz razvoj superiorne, originalne tehnologije i proizvoda.

Sledeći opšti kredo korporacije, Hitachi Medical Corporation je u istom maniru posvećen razvoju i isporuci izvanrednih i inovativnih rešenja u medicinskom imidžingu, koja su proistekla iz sopstvenih ekspertskih timova i tehničkog znanja i iskustava. Uspeh kompanije je baziran na bliskim relacijama sa korisnicima, što je doprinelo praktičnim poboljšanjima i inovativnim rešenjima, koja pomažu održanju statusa lidera na tržištu ultrazvučnih,CT i MR dijagnostičkih aparata.

Zdravstvo se stalno menja i izazovi vezani za starenje populacije i bolesti vezane za stil života u 21. veku, postavljaju nove standarde u razvoju tehnologije i proizvoda, koje je neophodno dostići i prevazići, pogotovo u oblasti dijagnostičkog imidžinga.

Detaljne informacije o proizvodima možete naći na sajtu proizvođača >> Hitachi <<