Modeli u našoj ponudi:

US_Arietta-850_01

ARIETTA 850 je vodeći model Arietta serije. Tehnologije najnovije generacije omogućavaju izvanredan kvalitet slike, jednostavni radni tok i korišćenje naprednih aplikacija. Karakteristike kao sto su nova generacija sondi, linearna “4G CMUT” i konveksne “single crystal”, eFocusing tehnologija, OLED monitor, ergonomičan dizajn, Protocol Assistant funkcija, Real-time Virtual Sonography (RVS), doprinose izvanrednim kliničkim performansama.

US_ARIETTA_V70_01

ARIETTA V70 je premium ultrazvučni aparat, nastao kao posledica zajedničkog iskustva inžinjera iz firmi Hitachi  i Aloka, nakon ujedinjenja ove dve kompanije u jednu. U sebi inkorporira najsavremenije ultrazvučne tehnologije kao što su: Real Time Virtual Sonography, Sharewave elastografiju, Real time elastografiju, kao i napredne kardiološke i ginekološko-akušerske alate.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: ARIETTA v70

Preuzmite brošuru
US_ARIETTA_V60_01

ARIETTA V60 je ultrazvučni uređaj namenjen velikom broju različituh  pregleda iz različitih oblasti medicine. Veliki broj različitih sondi podržaće vašu specijalnost na najbolji mogući način. Neke od osnovnih karakteristika uređaja su smanjena zavisnost kvaliteta slike u odnosu na “zahtevne” pacijente, velika osetljivost dobler signala,  Real-time Tissue Elastography (RTE), 4D, jednostavnos i intuitivnost komandi pri radu, itd.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: ARIETTA v60

Preuzmite brošuru

US_Arietta-Prologue_01

ARIETTA Prologue je kompaktan, portabilan ultrazvučni sistem, sa funkcijama koje olakšavaju rad i omogućavaju brzu i tačnu dijagnozu. Koristeći tehnologije nasleđene iz modela visoke klase, kao što su Silky Image Processing (SIP), Spatial Compounding, eFlow, Needle Emphasis, Auto IMT – Arietta Prologue pruža pouzdanu dijagnostiku kod velikog broja različitih pregleda.

US_Noblus_01

Noblus je portabilni ultrazvučni aparat, koji bez oklevanja možete uporediti sa bilo kojim premium stacionarnim aparatom. Sa nasleđenim tehnologijama iz linije proizvoda HI VISION, jednostavanim radnim tokom, moćanim hardverom kao i naprednim tehnologijama kao što su as Real-time Tissue Elastography* (RTE) i dynamic Contrast Harmonic Imaging* (dCHI), pruža pouzdanu dijagnostiku za veliki broj rzličitih pregleda.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: Noblus

Preuzmite brošuru
US_F37_01

F37 je kompaktan, jednostavan i sa odličnim kvalitetom slike. Sa tehnologijama nasleđenim od modela visoke klase spreman je da bude Vaš partner I u zahtevnoj dijagnostici.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: F37

Preuzmite brošuru
US_F31_01

Japanska tradicija, kvalitet, priuštivost  i kompaktnost ugrađena je u model F31.  Ergonomičnost, efikasan radni tok, jednostavnost korišćenja i odlične performance nameću ovaj aparta kao logičan izbor za veliki broj različitih aplikacija.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: F31

Preuzmite brošuru