Modeli u našoj ponudi:

US_ARIETTA_V60_01

ARIETTA V60 je ultrazvučni uređaj namenjen velikom broju različituh  pregleda iz različitih oblasti medicine. Veliki broj različitih sondi podržaće vašu specijalnost na najbolji mogući način. Neke od osnovnih karakteristika uređaja su smanjena zavisnost kvaliteta slike u odnosu na “zahtevne” pacijente, velika osetljivost dobler signala,  Real-time Tissue Elastography (RTE), 4D, jednostavnos i intuitivnost komandi pri radu, itd.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: ARIETTA v60

Preuzmite brošuru
US_ARIETTA_V70_01

ARIETTA V70 je premium ultrazvučni aparat, nastao kao posledica zajedničkog iskustva inžinjera iz firmi Hitachi  i Aloka, nakon ujedinjenja ove dve kompanije u jednu. U sebi inkorporira najsavremenije ultrazvučne tehnologije kao što su: Real Time Virtual Sonography, Sharewave elastografiju, Real time elastografiju, kao i napredne kardiološke i ginekološko-akušerske alate.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: ARIETTA v70

Preuzmite brošuru
US_F31_01

Japanska tradicija, kvalitet, priuštivost  i kompaktnost ugrađena je u model F31.  Ergonomičnost, efikasan radni tok, jednostavnost korišćenja i odlične performance nameću ovaj aparta kao logičan izbor za veliki broj različitih aplikacija.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: F31

Preuzmite brošuru
US_F37_01

F37 je kompaktan, jednostavan i sa odličnim kvalitetom slike. Sa tehnologijama nasleđenim od modela visoke klase spreman je da bude Vaš partner I u zahtevnoj dijagnostici.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: F37

Preuzmite brošuru
US_HI-VISION-Avius_01

Ultrazvučni aparat koji je kvalitet slike, većinu mogućnosti i naprednih tehnologija nasledio od “starijeg brata” aparata HI VISION Prerius. Sa premium tehnologijama kao što su Real-time Tissue Elastography (RTE), 4D and dynamic Contrast Harmonic Imaging (dCHI), HI VISION Avius® je veoma atraktivan izbor koji će zadovoljiti vaše individualne potrebe.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: HI VISION Avius

Preuzmite brošuru
US_HI-VISION-Prerius_01

Premium ultrazvučni aparat najnovije generacije sa naprednim tehnologijama obrade signala. Namenjen prvenstveno jako zahtevnim pregledima u oblasti Radiologije, Urologije, Gastroenterologije i MSK aplikacija.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: HI VISION Prerius

Preuzmite brošuru
US_Noblus_01

Noblus je portabilni ultrazvučni aparat, koji bez oklevanja možete uporediti sa bilo kojim premium stacionarnim aparatom. Sa nasleđenim tehnologijama iz linije proizvoda HI VISION, jednostavanim radnim tokom, moćanim hardverom kao i naprednim tehnologijama kao što su as Real-time Tissue Elastography* (RTE) i dynamic Contrast Harmonic Imaging* (dCHI), pruža pouzdanu dijagnostiku za veliki broj rzličitih pregleda.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: Noblus

Preuzmite brošuru

US_ProSound-2_01

Portabilni crno beli aparat  ProSound 2 je logičan izbor kada Vam je potreban jednostavan aparat sa odličnom slikom u B modu naročito za aplikacije u pedijatriji i neonatologiji (kukići kod beba, CNS itd.).

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: ProSound 2

Preuzmite brošuru
US_ProSound-Alpha-6_01Ultrazvučni aparati ProSound Alpha 6 i ProSound Alpha 7 su  kompaktni aparati koji sadrže sve dijagnostičke aplikacije u jednom sistemu, tako praveći razliku u odnosu na druge sisteme. Podržavaju čitav spektar sondi i plikacija, dizajniranih da zadovolje sve dijagnostičke oblasti u opštoj imagingu, kardio-vaskularnim pregledima, akušerstvu i ginekologiji i internoj medicini, kao i veliki broj naprednih tehnologija kao što su eFlow, eTRACKING, elastografija, 3D Automated Volume Measurement (AVM), Contrast Harmonic Echo (CHE), Broadband Harmonics, itd.

Velike snaga procesor omogućava veliki broj različitih načina snimanja bez kompromisa na kvalitet slike i osetljivost kolor Doppler signala.

Kompaktni i ergonomični dizajna uključuje i veliki touch screen panel za brzi pristup često korišćenih kontrola.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: ProSound Alpha 6

Preuzmite brošuru
US_ProSound-Alpha-7_01Ultrazvučni aparati ProSound Alpha 6 i ProSound Alpha 7 su  kompaktni aparati koji sadrže sve dijagnostičke aplikacije u jednom sistemu, tako praveći razliku u odnosu na druge sisteme. Podržavaju čitav spektar sondi i plikacija, dizajniranih da zadovolje sve dijagnostičke oblasti u opštoj imagingu, kardio-vaskularnim pregledima, akušerstvu i ginekologiji i internoj medicini, kao i veliki broj naprednih tehnologija kao što su eFlow, eTRACKING, elastografija, 3D Automated Volume Measurement (AVM), Contrast Harmonic Echo (CHE), Broadband Harmonics, itd.

Velike snaga procesor omogućava veliki broj različitih načina snimanja bez kompromisa na kvalitet slike i osetljivost kolor Doppler signala.

Kompaktni i ergonomični dizajna uključuje i veliki touch screen panel za brzi pristup često korišćenih kontrola.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: ProSound Alpha 7

Preuzmite brošuru
US_ProSound-f75_01

The ProSound F75 system has been designed with the new Hitachi Aloka “FIT” ethos (Facilitate workflow; Investment return; True diagnostic) at its heart and each system can be tailored to the needs of any clinician. The ProSound F75 reduces burden on the examiners and patients, assures and maintains versatility at a high dimension, reduces patient dependency by increasing the level of diagnostic ability, and improves productivity of routine examinations by accuracy and efficiency.

Detaljnije informacije imate na sajtu proizvođača: ProSound f75

Preuzmite brošuru