Modeli u našoj ponudi:

US_Arietta-850_01

ARIETTA 850 je vodeći model Arietta serije. Tehnologije najnovije generacije omogućavaju izvanredan kvalitet slike, jednostavni radni tok i korišćenje naprednih aplikacija. Karakteristike kao sto su nova generacija sondi, linearna “4G CMUT” i konveksne “single crystal”, eFocusing tehnologija, OLED monitor, ergonomičan dizajn, Protocol Assistant funkcija, Real-time Virtual Sonography (RVS), doprinose izvanrednim kliničkim performansama.

Ultrazvuk LISENDO 880

LISENDO 880 je HITACHI  vhunsko  3D/4D rešenje za u kardiološku ultrazvučnu dijagnostiku u bilo kom kliničkom okruženju.

LISENDO 880 platforma redefiniše viziju kardiološkog ultrazvuka pružajući izvanredne performance u kombinaciji sa najsavremenijom analizom I karakteristikama.

Odlikuje ga čista slika I izvanredan osnovni kvalitet slike u kardiologiji,  pružajući veću pouzdanost tokom dijagnoze I lečenja.

Sa LISENDOM 880 postiže se najsofisticiranija vizuelizacija protoka krvi, kao I impresivan prikaz 4D slika srca (sa kardio 4D opcijom)

US_ARIETTA_V70_01

ARIETTA 70 je premium ultrazvučni aparat, nastao kao posledica zajedničkog iskustva inžinjera iz firmi Hitachi  i Aloka, nakon ujedinjenja ove dve kompanije u jednu. U sebi inkorporira najsavremenije ultrazvučne tehnologije kao što su: Real Time Virtual Sonography, Sharewave elastografiju, Real time elastografiju, kao i napredne kardiološke i ginekološko-akušerske alate.

Ultrazvuk ARIETTA 65

Ultrazvučni aparat najnovije generacije ARIETTA 65, japanskog proizvodjača HITACHI ltd.

ARIETTA 65 kombinuje produktivnost, poboljšane alate i tehnologiju za pružanje vrhunskog snimanja i tačne dijagnoze sa jednostavnim aplikacijama i pojednostavljenom praksom.

Odlikuje ga vrhunski ergonomski dizajn, vrhunsko snimanje I precizna dijagnostika, te olakšava preglede u različitim kliničkim okruženjima.

US_ARIETTA_V60_01

ARIETTA 60 je ultrazvučni uređaj namenjen velikom broju različituh  pregleda iz različitih oblasti medicine. Veliki broj različitih sondi podržaće vašu specijalnost na najbolji mogući način. Neke od osnovnih karakteristika uređaja su smanjena zavisnost kvaliteta slike u odnosu na “zahtevne” pacijente, velika osetljivost dobler signala,  Real-time Tissue Elastography (RTE), 4D, jednostavnos i intuitivnost komandi pri radu, itd.

Ultrazvuk ARIETTA 50

ARIETTA 50 je kompaktni model ARIETTA serije koji omogućava vrhunske rezultate od početnika do stručnjaka I vodi Vas na sledeći nivo ultrazvučne dijagnostike.

Ovaj ultrazvučni aparat kombinuje  nesmetan radni tok, jasno snimanje I jasnu aplikaciju te olakšava preglede u raličitim kliničkim okruženjima.

US_Arietta-Prologue_01

ARIETTA Prologue je kompaktan, portabilan ultrazvučni sistem, sa funkcijama koje olakšavaju rad i omogućavaju brzu i tačnu dijagnozu. Koristeći tehnologije nasleđene iz modela visoke klase, kao što su Silky Image Processing (SIP), Spatial Compounding, eFlow, Needle Emphasis, Auto IMT – Arietta Prologue pruža pouzdanu dijagnostiku kod velikog broja različitih pregleda.

US_Noblus_01

Noblus je portabilni ultrazvučni aparat, koji bez oklevanja možete uporediti sa bilo kojim premium stacionarnim aparatom. Sa nasleđenim tehnologijama iz linije proizvoda HI VISION, jednostavanim radnim tokom, moćanim hardverom kao i naprednim tehnologijama kao što su as Real-time Tissue Elastography* (RTE) i dynamic Contrast Harmonic Imaging* (dCHI), pruža pouzdanu dijagnostiku za veliki broj rzličitih pregleda.

US_F37_01

F37 je kompaktan, jednostavan i sa odličnim kvalitetom slike. Sa tehnologijama nasleđenim od modela visoke klase spreman je da bude Vaš partner I u zahtevnoj dijagnostici.

US_F31_01

Japanska tradicija, kvalitet, priuštivost  i kompaktnost ugrađena je u model F31.  Ergonomičnost, efikasan radni tok, jednostavnost korišćenja i odlične performance nameću ovaj aparta kao logičan izbor za veliki broj različitih aplikacija.