Vrhunski mobilni sistem dodatno unapređuje poznatu pokretljivost

  • Moderni medicinske ustanove zahtevaju brze preglede pod raznim situacijama. Ovaj novi, vrhunski mobilni sistem dodatno unapređuje poznatu pokretljivost i lako rukovanje Shimadzu mobilnim sistemima. Sistem pruža snažnu podršku u medicinskim ustanovama, zahvaljujući lako pozicioniranju u skučenim lokacijama, i izuzetnu funkcionalnost, što omogućava intuitivno pokretanje jedinice od strane operatera. Ovo je zaista pouzdan mobilni sistem.
  • Dobijeni snimci imaju tendenciju da postaju nejasni zbog pokreta tela pacijenta tokom radiografije, posebno sa decom ili hitnim pacijentima s kojima je teško održavati fiksni položaj. Ovaj sistem sa maksimalnom izlaznom snagom 32 kW pruža odličan kvalitet slike i kratke ekspozicije. Ovo obezbeđuje oštre slike sa minimalnim zamućenjima, čak i ako se  pacijent pomerao.
  • Da bi se izbegli incidenti tokom manevrisanja s MobileArt Evolution kroz prepune medicinske ustanove, alarm se može koristiti u pokretu da upozori druge na prisustvo uređaja.
  • Kućište uređaja je ojačano kako bi se sprečilo oštećenje u slučaju da uređaj udari u neki objekat prilikom kretanja po odeljenjima. Jedinstveni meki na dodir branici automatski zaustavljaju uređaj kada se detektuje i najmanji pritisak. Moderno kućište je dizajnirano da bude veoma otporno na udarce.